Labelprinter kopen

Ben je op zoek naar een labelprinter? Er zijn veel verschillende soorten en maten labelprinters. Wij helpen je bij het maken van een keuze. Met onze tips, informatie & keuzehulp ontdek je snel en eenvoudig welke labelprinters voldoen aan jouw eisen. Zo weet je zeker dat je de labelprinter koopt die het beste bij je past!

Alles over de nieuwste labelprinters

Wil je meer weten over labelprinters? Wij vertellen je graag meer. Wil je direct het assortiment aan labelprinters bekijken? Kijk dan bij Coolblue, Bol.com of Inktweb.nl. 

Een printer waarmee je labels kunt printer kan van pas komen in verschillende omgevingen, zoals op kantoor maar ook voor thuis. Dit kleine apparaatje is erg handig en schept vaak orde in de chaos. Zo kun je er bijvoorbeeld thuis je bureau of je archiefkast ordenen. Maar ook voor het printen van verzendlabels in de e-commerce logistiek is een labelprinter een ideale uitkomst. Het bespaart veel tijd en hierdoor worden labels goed leesbaar. Daarnaast worden labelprinters veel gebruikt voor het printen van naambordjes of barcodes. Bovendien zijn ze meestal klein en kun je ze gemakkelijk opbrengen. Dit scheelt een hoop ruimte. 

Of je nu op zoek bent naar een labelprinter voor thuisgebruik of voor professioneel gebruik, bij PrintQ vind je de beste labelprinters voor op een rij. De keuze tussen labelprinters is reuze. Zo zijn er verschillende soorten en merken waar je uit kunt kiezen. Iedere printer heeft een andere kwaliteit en prijs. Stel daarom voor jezelf eisen op waaraan een labelprinter moet voldoen. Zo kun je er steeds een aantal afstrepen en blijft uiteindelijk de beste labelprinter voor jou over. Om je hierbij te helpen hebben wij de beste labelprinters al met elkaar vergeleken! Zo wordt de keuze een stuk makkelijker. 

Wanneer je een nieuwe labelprinter zoekt heb je de keuze uit veel verschillende merken, soorten en modellen. Dit maakt het erg lastig om te bepalen wat de beste labelprinter voor jouw thuis of voor je bedrijf is. Om dit makkelijker voor je te maken hebben we onderzocht welke labelprinters zorgen voor de beste resultaten. Bovendien checken we ook voor je of de labelprinters een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben. Bekijk rustig ons assortiment labelprinters. Hulp nodig met het kiezen van een geschikte labelprinter? Doe dan onze keuzehulp!

Labelprinter keuzehulp

Voordat je een labelprinter koopt

Labelprinter

Hoe werkt een labelprinter?

In de wereld van printers zijn er erg veel mogelijkheden, evenals bij de labelprinters. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende doeleinden waarvoor je een labelprinter koopt. Heb je een labelprinter nodig waarmee je verzendlabels kunt printen? Of wil je er etiketten mee printen? Heb je alleen een labelprinter nodig die zwart-wit print? Of ben je op zoek naar een labelprinter die ook kleur kan printen? Daarnaast heb je ook nog de optie om te kiezen voor een mobiele labelprinter of voor een desktop labelprinter. Er zijn dus genoeg keuzes waar je over na moet denken. 

Labelprinter

Mobiele labelprinters

Een goede labelprinter hoeft niet groot te zijn. Mobiele labelprinters zijn klein en kun je gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Deze labelprinters zijn met name uitstekend geschikt voor privé gebruik. Mobiele labelprinters zijn voorzien van een ingebouwd toetsenbord of werken met een app via je telefoon. Je hoeft ze dan alleen nog maar aan te sluiten en dan kun je jouw label printen. Handig voor tijdens een verhuizing om de dozen te labelen of om belangrijke documenten te archiveren. Daarnaast kun je deze mobiele labelprinters gemakkelijk opbergen. Zo neemt het geen ruimte in beslag op bijvoorbeeld je bureau. Mobiele printers werken op een accu of op batterijen. 

Labelprinter

Desktop labelprinters

Een dekstop labelprinter is, zoals de naam al zegt, aan te sluiten met een usb kabel op je computer of laptop en wordt ook wel bureau labelprinter genoemd. Een desktop labelprinter is vaak groter dan een mobiele printer en zijn alleen te gebruiken in combinatie met je laptop of computer. Deze zijn vaak dan ook niet voorzien van een toetsenbord in tegenstelling tot mobiele labelprinters. Met een bureau labelprinter kun je bredere labels of etiketten drukken. Deze zijn uitstekend te gebruiken voor verzendlabels of om barcodes mee af te drukken. 

Ons assortiment labelprinters