Epson printer kopen

Epson printer kopen? Wij helpen je bij het maken van een keuze. Met onze tips, informatie & keuzehulp ontdek je snel en eenvoudig welke printers voldoen aan jouw eisen. Zo weet je zeker dat je de Epson printer koopt die het beste bij je past!

Informatie over de beste Epson printers

Lees hier onze informatie over de beste Epson printers. 

Ben je op zoek naar een nieuwe printer? Dan heb je de keuze uit veel verschillende merken en soorten. Het is natuurlijk fijn dat er een ruim aanbod beschikbaar is, maar dit maakt het kiezen niet eenvoudig. Want hoe weet je nu welke printer je het beste kunt kopen? Wanneer je kiest voor een Epson printer, dan weet je zeker dat je een kwalitatief goede printer in huis haalt. Epson printers kenmerken zich door hoogwaardige techniek, uitstekende printresultaten en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook fijn: Epson printers zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd een geschikt model is voor jouw voorkeur.

Welke Epson printer jij het beste kunt kopen, dat is afhankelijk van je wensen en persoonlijke voorkeur. Epson maakt onderscheid tussen printers voor thuis, kantoorprinters voor kleine bedrijven, zakelijke printers voor (middel)grote bedrijven en fotoprinters. Er zijn printers waar je alleen mee kunt printen, maar er zijn ook all in one modellen waar je tevens mee kunt scannen en kopiëren. Er zijn Epson printers waar maximaal A4 formaat papier in past, maar ook A3 printers waar je grotere formaten papier in kwijt kunt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een draadloze Epson wifi printer. Wanneer je een overzicht hebt van de eigenschappen waar je naar op zoek bent, kun je eenvoudig een keuze maken.

De beste Epson printer

Weet je nog niet precies naar wat voor een printer je op zoek bent of heb je geen specifieke voorkeur? Neem eens een kijkje tussen onze top 4 Epson printers! We hebben de Epson printers onder andere beoordeeld op de eigenschappen waar ze over beschikken, de printresultaten die ze leveren en de prijs-kwaliteitverhouding. Op basis hiervan hebben we bepaald wat de beste Epson printers zijn.

Epson WorkForce WF-2860DWF - All-In-One Printer (4-in-1)

€ 89,95

Bekijk een productvideo van deze printer: De Epson WorkForce WF-2860 is een razendsnelle all-in-one oplossing met een complete set aan eigenschappen die ideaal zijn voor thuiskantoren. Zo is het mogelijk om automatisch dubbelzijdig af te drukken, waardoor je kosten kan besparen. Daarnaast beschikt de printer over een breed scala aan netwerkaansluitingen, zoals Wi-Fi, NFC, USB en een netwerkaansluiting (LAN). De papierlade heeft een capaciteit van 150 vellen, waardoor je minder snel papier hoeft aan te vullen na een printopdracht. Dankzij automatisch document invoer is het mogelijk om maximaal 30 pagina's tegelijkertijd te scannen, kopiëren of te faxen. De bediening van de printer is eenvoudig dankzij het grote LCD-aanraakscherm en Epson's nieuwe gebruikersinterface. Hierdoor is het navigeren door opties een stuk eenvoudiger en sneller!Belangrijkste kenmerken Epson WorkForce Pro WF2860 Ideale printer voor thuiskantoren en kleine bedrijven dankzij 4-in-1 functionaliteit: scannen, kopiëren, afdrukken en faxen. Smart connect: print draadloos via Wi-Fi en Wi-Fi Direct, maar ook via Apple Air Print en Google Cloud Print voor rechtstreekse afdrukken vanaf je smartphone en tablet. Ontworpen voor zakelijk gebruik: razendsnel (dubbelzijdig) printen met hoge kwaliteit en touchscreen voor eenvoudige bediening. Verwisselbare cartridges per kleur waardoor je extra kan besparen op onderhoudskosten.Goed om te weten• Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd. • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt. • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software.

Epson Expression Premium XP-6100 - All-in-One Printer

€ 139,-

Met de nieuwe Epson Expression Premium XP-6100 all-in-one printer kan het hele gezin draadloos, vanaf elk apparaat de allermooiste foto's afdrukken. De XP-6100 beschikt namelijk over een vijfkleureninktset, in tegenstelling tot vele andere printers in dit prijssegment die werken met vier kleuren. De extra toevoeging is een zwart pigmentinktset waardoor foto's extra levendig en natuurlijk overkomen en deze kan je bovendien dankzij de tweede papierlade aan de voorzijde direct op fotopapier afdrukken. Daarnaast kan iedereen in huis zonder enige moeite gebruik maken van de XP-6100. Printen kan met een druk op de knop vanaf je smartphone, tablet en computer dankzij Apple Air Print, Google Cloud Print en Wi-Fi (direct).Belangrijkste kenmerken van de Epson Expression Home XP-6100:Deze printer...✔ ... bevat OCR. Dit is software waarmee je gescande documenten doorzoekbaar kunt maken. Daarnaast stelt het je in staat om tekst na het scannen te bewerken in Word of Excel.Dankzij de vijfkleureninktset met toevoeging van foto zwart pigmentinkt print je al jouw foto's uit met extra diepe zwartwaarden waardoor deze nog levendiger en natuurlijker overkomen.Met automatisch dubbelzijdig afdrukken en verwisselbare inktcartridges per kleur bespaar je in onderhoudskosten.Twee papierladen aan de voorzijde met speciale lade voor foto's of het bedrukken van cd's/dvd's en een lade voor A4-papier.Rechtstreeks printen vanaf elk apparaat via Wi-Fi (direct), Apple Air Print, Google Cloud Print, USB, of draadloos met PictBridge compatible apparaten. Goed om te weten:• Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd. • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt. Bekijk de suggesties in de aanvulpagina voor bijpassende cartridges. • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software.

Epson EcoTank ET-2712 - All-In-One Printer

€ 189,-

Minimaliseer het bijvullen van inkt met printen zonder cartridges Het monitoren van de inktniveaus is waarschijnlijk niet de hoogste prioriteit van elke gebruiker, maar het kan erg vervelend zijn als u zonder inkt komt te zitten. EcoTank biedt daarvoor een oplossing die alle stress wegneemt: de inkttanks met zeer hoge capaciteit kunnen vanaf de eerste set inkt een hoeveelheid inkt bevatten die gelijkstaat aan gemiddeld 88 inktpatronen1. Dit is een ideale oplossing voor gebruikers die veel afdrukken, omdat het vervangen van verbruiksartikelen tot een minimum wordt beperkt. Verlaag inktkosten aanzienlijk Met deze voordelige printer kunt u gemiddeld 90% op de kosten van inkt besparen1. Met één set inkt kunt u het indrukwekkende aantal van 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 pagina's in kleur produceren. Speciaal ontwikkeld voor gebruiksgemak EcoTank is compacter en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. De tanks aan de voorzijde zijn ontwikkeld om zonder knoeien bij te vullen en de flessen zijn zo ontworpen dat alleen de juiste inkttank kan worden gevuld met de juiste kleur. Dankzij het inktniveauscherm aan de voorzijde kunt u eenvoudig zien wanneer de tank moet worden bijgevuld. Printen vanaf elke locatie Met EcoTank is het eenvoudig om af te drukken vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops. Met Wi-Fi en Wi-Fi Direct kunt u documenten verzenden om af te drukken vanaf smart devices met behulp van de Epson iPrint3 app. Via Epson Email Print kunt u bestanden zelfs vanaf vrijwel overal ter wereld naar de printer sturen. Gemoedsrust Dankzij de Micro Piezo-printkop biedt de EcoTank een betrouwbare afdrukoplossing, die wordt ondersteund door een garantie van een jaar.

Epson EcoTank ET-7750 - All-in-One Printer

€ 569,-

Hoogwaardige foto’s zonder witrand print je met de ET-7750. Het 5-kleuren inktsysteem, inclusief zwarte foto-inkt, zorgt voor de meest realistische kleurweergaven en intense zwartwaarden. Het zuinige EcoTank-systeem maakt het daarbij mogelijk tot wel 3.400 foto's (10x15 cm) af te drukken zonder inkt te hoeven bijvullen.. en op het moment dat het zover is, kan navullen dankzij de verbeterde inktflessen probleemloos en zonder geknoei. Documenten in A4 formaat printen? Dan print je zelfs tot 14.000 pagina's in zwart-wit of 9.000 pagina’s in kleur. Dit kan vanaf bijvoorbeeld een SD-kaart of mobiele telefoon. Ook beschikt de all-in-one over dubbele papierladen en een 6,8 cm groot LCD-scherm. Ook goed om te weten:• Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd• De printer wordt geleverd met een volledige inkt-set (zwart/cyaan/magenta/geel), stroomkabel, handleiding en bijhorende software

Epson printer keuzehulp

Wil je graag weten welke Epson printer het beste past bij jouw persoonlijke voorkeur? Met onze printer keuzehulp ontdek je snel eenvoudig wat voor een soort, type en model printer je het beste kunt kopen. Aan de hand van een aantal korte vragen kunnen we direct een overzicht tonen van de printers die voldoen aan jouw wensen. Zo weet je zeker dat je altijd een printer koopt die beschikt over de juiste eigenschappen!

Wat zijn de verschillen tussen de Epson printers?

Epson Expression printer

Epson Expression printers zijn compacte inkjet printers. Ze zijn all-in-one, wat betekent dat ze naast printen ook scannen en kopiëren. Printers uit de Expression serie zijn bedoeld voor thuisgebruik, vandaar ook het compacte formaat. Zo kun je de printer met gemak op je bureau of in een kastje plaatsen, zonder dat deze al te veel ruimte in beslag neemt.

Binnen de Expression serie kent Epson ook nog de Expression Home Premium en Expression Photo. De Home Premium combineert all-in-one met een handige automatische documentinvoer, vooral fijn wanneer je veel kopieert en scant. Met een Expression Photo kun je daarbovenop ook nog eens scherpe afbeeldingen en foto’s printen.

Epson WorkForce

De Epson WorkForce is ook een inkjetprinter, maar dan speciaal ontworpen voor een thuiskantoor of klein kantoor. De printers kunnen snel afdrukken maken en zijn ontworpen om ook onder hoge werkdruk goed te presteren. De meeste WorkForces zijn ook nog voorzien van een automatische documentinvoer, waarmee je achter elkaar een hele stapel documenten scant of kopieert, zonder dat je elke pagina stuk voor stuk hoeft in te voeren.

Naast de WorkForce, heeft Epson ook nog de WorkForce Pro. Deze heeft een nog hogere afdruksnelheid en meer functies. De Pro versie is hierdoor geschikt voor een middelgroot kantoor.

Epson EcoTank

Anders dan bij de Expression en WorkForce series heeft een Epson EcoTank een inktreservoir. Dit betekent dat je geen cartridges gebruikt, maar inktflesjes om de printer bij te vullen. Deze inkt kost tot 10x minder dan inkt uit cartridges en gaat maanden of jaren mee zonder bij te vullen. Er zijn verschillende modellen EcoTank printers, zoals all-in-one EcoTank printers voor thuis, snelle alleen-printen modellen voor op kantoor en EcoTank fotoprinters die voordelig in hoge kwaliteit foto’s afdrukken. EcoTank printers hebben een hogere aanschafprijs dan printers uit andere Epson series, maar besparen geld op lange termijn, dankzij de lagere gebruikskosten.

Ons assortiment Epson printers

Epson WorkForce WF-2860DWF - All-In-One Printer (4-in-1)

€ 89,95

Bekijk een productvideo van deze printer: De Epson WorkForce WF-2860 is een razendsnelle all-in-one oplossing met een complete set aan eigenschappen die ideaal zijn voor thuiskantoren. Zo is het mogelijk om automatisch dubbelzijdig af te drukken, waardoor je kosten kan besparen. Daarnaast beschikt de printer over een breed scala aan netwerkaansluitingen, zoals Wi-Fi, NFC, USB en een netwerkaansluiting (LAN). De papierlade heeft een capaciteit van 150 vellen, waardoor je minder snel papier hoeft aan te vullen na een printopdracht. Dankzij automatisch document invoer is het mogelijk om maximaal 30 pagina's tegelijkertijd te scannen, kopiëren of te faxen. De bediening van de printer is eenvoudig dankzij het grote LCD-aanraakscherm en Epson's nieuwe gebruikersinterface. Hierdoor is het navigeren door opties een stuk eenvoudiger en sneller!Belangrijkste kenmerken Epson WorkForce Pro WF2860 Ideale printer voor thuiskantoren en kleine bedrijven dankzij 4-in-1 functionaliteit: scannen, kopiëren, afdrukken en faxen. Smart connect: print draadloos via Wi-Fi en Wi-Fi Direct, maar ook via Apple Air Print en Google Cloud Print voor rechtstreekse afdrukken vanaf je smartphone en tablet. Ontworpen voor zakelijk gebruik: razendsnel (dubbelzijdig) printen met hoge kwaliteit en touchscreen voor eenvoudige bediening. Verwisselbare cartridges per kleur waardoor je extra kan besparen op onderhoudskosten.Goed om te weten• Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd. • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt. • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software.

Epson Expression Premium XP-6100 - All-in-One Printer

€ 139,-

Met de nieuwe Epson Expression Premium XP-6100 all-in-one printer kan het hele gezin draadloos, vanaf elk apparaat de allermooiste foto's afdrukken. De XP-6100 beschikt namelijk over een vijfkleureninktset, in tegenstelling tot vele andere printers in dit prijssegment die werken met vier kleuren. De extra toevoeging is een zwart pigmentinktset waardoor foto's extra levendig en natuurlijk overkomen en deze kan je bovendien dankzij de tweede papierlade aan de voorzijde direct op fotopapier afdrukken. Daarnaast kan iedereen in huis zonder enige moeite gebruik maken van de XP-6100. Printen kan met een druk op de knop vanaf je smartphone, tablet en computer dankzij Apple Air Print, Google Cloud Print en Wi-Fi (direct).Belangrijkste kenmerken van de Epson Expression Home XP-6100:Deze printer...✔ ... bevat OCR. Dit is software waarmee je gescande documenten doorzoekbaar kunt maken. Daarnaast stelt het je in staat om tekst na het scannen te bewerken in Word of Excel.Dankzij de vijfkleureninktset met toevoeging van foto zwart pigmentinkt print je al jouw foto's uit met extra diepe zwartwaarden waardoor deze nog levendiger en natuurlijker overkomen.Met automatisch dubbelzijdig afdrukken en verwisselbare inktcartridges per kleur bespaar je in onderhoudskosten.Twee papierladen aan de voorzijde met speciale lade voor foto's of het bedrukken van cd's/dvd's en een lade voor A4-papier.Rechtstreeks printen vanaf elk apparaat via Wi-Fi (direct), Apple Air Print, Google Cloud Print, USB, of draadloos met PictBridge compatible apparaten. Goed om te weten:• Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd. • De cartridges zijn standaard 20% gevuld met inkt. Bekijk de suggesties in de aanvulpagina voor bijpassende cartridges. • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software.

Epson EcoTank ET-2712 - All-In-One Printer

€ 189,-

Minimaliseer het bijvullen van inkt met printen zonder cartridges Het monitoren van de inktniveaus is waarschijnlijk niet de hoogste prioriteit van elke gebruiker, maar het kan erg vervelend zijn als u zonder inkt komt te zitten. EcoTank biedt daarvoor een oplossing die alle stress wegneemt: de inkttanks met zeer hoge capaciteit kunnen vanaf de eerste set inkt een hoeveelheid inkt bevatten die gelijkstaat aan gemiddeld 88 inktpatronen1. Dit is een ideale oplossing voor gebruikers die veel afdrukken, omdat het vervangen van verbruiksartikelen tot een minimum wordt beperkt. Verlaag inktkosten aanzienlijk Met deze voordelige printer kunt u gemiddeld 90% op de kosten van inkt besparen1. Met één set inkt kunt u het indrukwekkende aantal van 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 pagina's in kleur produceren. Speciaal ontwikkeld voor gebruiksgemak EcoTank is compacter en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. De tanks aan de voorzijde zijn ontwikkeld om zonder knoeien bij te vullen en de flessen zijn zo ontworpen dat alleen de juiste inkttank kan worden gevuld met de juiste kleur. Dankzij het inktniveauscherm aan de voorzijde kunt u eenvoudig zien wanneer de tank moet worden bijgevuld. Printen vanaf elke locatie Met EcoTank is het eenvoudig om af te drukken vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops. Met Wi-Fi en Wi-Fi Direct kunt u documenten verzenden om af te drukken vanaf smart devices met behulp van de Epson iPrint3 app. Via Epson Email Print kunt u bestanden zelfs vanaf vrijwel overal ter wereld naar de printer sturen. Gemoedsrust Dankzij de Micro Piezo-printkop biedt de EcoTank een betrouwbare afdrukoplossing, die wordt ondersteund door een garantie van een jaar.

Epson EcoTank ET-7750 - All-in-One Printer

€ 569,-

Hoogwaardige foto’s zonder witrand print je met de ET-7750. Het 5-kleuren inktsysteem, inclusief zwarte foto-inkt, zorgt voor de meest realistische kleurweergaven en intense zwartwaarden. Het zuinige EcoTank-systeem maakt het daarbij mogelijk tot wel 3.400 foto's (10x15 cm) af te drukken zonder inkt te hoeven bijvullen.. en op het moment dat het zover is, kan navullen dankzij de verbeterde inktflessen probleemloos en zonder geknoei. Documenten in A4 formaat printen? Dan print je zelfs tot 14.000 pagina's in zwart-wit of 9.000 pagina’s in kleur. Dit kan vanaf bijvoorbeeld een SD-kaart of mobiele telefoon. Ook beschikt de all-in-one over dubbele papierladen en een 6,8 cm groot LCD-scherm. Ook goed om te weten:• Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd• De printer wordt geleverd met een volledige inkt-set (zwart/cyaan/magenta/geel), stroomkabel, handleiding en bijhorende software