Epson printer kopen

Epson printer kopen? Wij helpen je bij het maken van een keuze. Met onze tips, informatie & keuzehulp ontdek je snel en eenvoudig welke printers voldoen aan jouw eisen. Zo weet je zeker dat je de Epson printer koopt die het beste bij je past!

Informatie over de beste Epson printers

Lees hier onze informatie over de beste Epson printers. 

Ben je op zoek naar een nieuwe printer? Dan heb je de keuze uit veel verschillende merken en soorten. Het is natuurlijk fijn dat er een ruim aanbod beschikbaar is, maar dit maakt het kiezen niet eenvoudig. Want hoe weet je nu welke printer je het beste kunt kopen? Wanneer je kiest voor een Epson printer, dan weet je zeker dat je een kwalitatief goede printer in huis haalt. Epson printers kenmerken zich door hoogwaardige techniek, uitstekende printresultaten en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook fijn: Epson printers zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd een geschikt model is voor jouw voorkeur.

Welke Epson printer jij het beste kunt kopen, dat is afhankelijk van je wensen en persoonlijke voorkeur. Epson maakt onderscheid tussen printers voor thuis, kantoorprinters voor kleine bedrijven, zakelijke printers voor (middel)grote bedrijven en fotoprinters. Er zijn printers waar je alleen mee kunt printen, maar er zijn ook all in one modellen waar je tevens mee kunt scannen en kopiëren. Er zijn Epson printers waar maximaal A4 formaat papier in past, maar ook A3 printers waar je grotere formaten papier in kwijt kunt. Wanneer je een overzicht hebt van de eigenschappen waar je naar op zoek bent, kun je eenvoudig een keuze maken.

De beste Epson printer

Weet je nog niet precies naar wat voor een printer je op zoek bent of heb je geen specifieke voorkeur? Neem eens een kijkje tussen onze top 4 Epson printers! We hebben de Epson printers onder andere beoordeeld op de eigenschappen waar ze over beschikken, de printresultaten die ze leveren en de prijs-kwaliteitverhouding. Op basis hiervan hebben we bepaald wat de beste Epson printers zijn.

Epson printer keuzehulp

Wil je graag weten welke Epson printer het beste past bij jouw persoonlijke voorkeur? Met onze printer keuzehulp ontdek je snel eenvoudig wat voor een soort, type en model printer je het beste kunt kopen. Aan de hand van een aantal korte vragen kunnen we direct een overzicht tonen van de printers die voldoen aan jouw wensen. Zo weet je zeker dat je altijd een printer koopt die beschikt over de juiste eigenschappen!

Ons assortiment Epson printers

Epson EcoTank ET-2750

€ 584,95

De Epson EcoTank ET-2750 Unlimited staat voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Installeren is eenvoudig en dankzij het verbeterde inktvulsysteem kun je de verbruikte kleuren in de tank ieder apart navullen - zónder geknoei. Bovendien ontvang je bij deze variant de benodigde inktflessen in de eerste twee jaar helemaal gratis. Behalve dubbelzijdig en randloos printen kun je met de ET-2750 Unlimited ook scannen en kopiëren. Verbinden gaat gemakkelijk met een USB-kabel of via Wi-Fi (direct). Belangrijkste kenmerken van deze Epson all in one met wifi: Deze multifunctionele printer...✔... kan automatisch dubbelzijdig printen. ✔... beschikt over Wifi. ✔... geeft de mogelijkheid om randloos te printen.