Epson printer kopen

Epson printer kopen? Wij helpen je bij het maken van een keuze. Met onze tips, informatie & keuzehulp ontdek je snel en eenvoudig welke printers voldoen aan jouw eisen. Zo weet je zeker dat je de Epson printer koopt die het beste bij je past!

Informatie over de beste Epson printers

Lees hier onze informatie over de beste Epson printers. 

Ben je op zoek naar een nieuwe printer? Dan heb je de keuze uit veel verschillende merken en soorten. Het is natuurlijk fijn dat er een ruim aanbod beschikbaar is, maar dit maakt het kiezen niet eenvoudig. Want hoe weet je nu welke printer je het beste kunt kopen? Wanneer je kiest voor een Epson printer, dan weet je zeker dat je een kwalitatief goede printer in huis haalt. Epson printers kenmerken zich door hoogwaardige techniek, uitstekende printresultaten en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook fijn: Epson printers zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd een geschikt model is voor jouw voorkeur.

Welke Epson printer jij het beste kunt kopen, dat is afhankelijk van je wensen en persoonlijke voorkeur. Epson maakt onderscheid tussen printers voor thuis, kantoorprinters voor kleine bedrijven, zakelijke printers voor (middel)grote bedrijven en fotoprinters. Er zijn printers waar je alleen mee kunt printen, maar er zijn ook all in one modellen waar je tevens mee kunt scannen en kopiëren. Er zijn Epson printers waar maximaal A4 formaat papier in past, maar ook A3 printers waar je grotere formaten papier in kwijt kunt. Wanneer je een overzicht hebt van de eigenschappen waar je naar op zoek bent, kun je eenvoudig een keuze maken.

De beste Epson printer

Weet je nog niet precies naar wat voor een printer je op zoek bent of heb je geen specifieke voorkeur? Neem eens een kijkje tussen onze top 4 Epson printers! We hebben de Epson printers onder andere beoordeeld op de eigenschappen waar ze over beschikken, de printresultaten die ze leveren en de prijs-kwaliteitverhouding. Op basis hiervan hebben we bepaald wat de beste Epson printers zijn.

Epson WorkForce WF-7310DTW

€ 178,95

Met de Epson WorkForce WF-7310DTW single function A3+ printer maak je snel, professionele afdrukken. Deze Epson printer heeft een dubbele papierlade, kan dubbelzijdig afdrukken en heeft verschillende opties voor draadloze verbindingen zoals WiFi Direct. Bovendien produceert de PrecisionCore-printkop prints van hoge kwaliteit, vergelijkbaar met die van een laserprinter. Verhoog je productiviteitDit efficiënte, betrouwbare en snelle model biedt dubbelzijdig afdrukken op A3 en printsnelheden van 25 ppm in zwart en 12 ppm in kleur. Dankzij het eenvoudig te gebruiken lcd-scherm van 6,1 cm is de printer gemakkelijk te bedienen. Beperk je uitgaven Verlaag je kosten aanzienlijk met de betaalbare vervangende inkten die afzonderlijk worden geleverd, zodat je alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen. Cartridges zijn verkrijgbaar in standaard, XL en XXL en bieden waar voor je geld, met een maximaal rendement van 2200 pagina's. Flexibele draadloze oplossingen Je kan overal op kantoor afdrukken via Wi-Fi-connectiviteit of Wi-Fi Direct gebruiken om vanaf compatibele draadloze apparaten te printen zonder een Wi-Fi-netwerk. Bovendien is het mogelijk om met de Smart Panel-app van Epson je printer te bedienen vanaf je apparaat en zo documenten afdrukken, de voortgang bewaken en problemen oplossen. Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Geschikte cartridges: Epson 405 series De Epson WorkForce WF-7310DTW is geschikt voor ReadyPrint, Epson’s automatische inkt bezorgservice. Er is niets vervelender dan een lege inktcartridge wanneer er net een belangrijke opdracht voor school of werk afgedrukt moet worden. Epson schiet te hulp met ReadyPrint, de flexibele printservice voor consumenten. Met ReadyPrint wordt nieuwe inkt automatisch aan huis geleverd voordat de inkt opraakt en bespaar je tot wel 90% op je printkosten! Je hoeft er zelfs niet voor thuis te blijven, want de handige verpakkingen passen gewoon in de brievenbus. Kies simpelweg het plan dat het beste bij je past en geniet van de printvrijheid van ReadyPrint. ReadyPrint Flex is al vanaf € 0,99 per maand beschikbaar. Alle Epson printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer.Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig. Dit wil zeggen dat de meegeleverde setup cartridges na een kleinere hoeveelheid prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden. Op dat moment is je printer nog gevuld met inkt en kan je na het plaatsen van nieuwe cartridges weer printen.

Epson Expression Premium XP-6100 - All-in-One Printer

€ 178,95

Met de nieuwe Epson Expression Premium XP-6100 all-in-one printer kan het hele gezin draadloos, vanaf elk apparaat de allermooiste foto's afdrukken. De Epson XP-6100 beschikt namelijk over een vijfkleureninktset, in tegenstelling tot vele andere printers in dit prijssegment die werken met vier kleuren. De extra toevoeging is een zwart pigmentinktset waardoor foto's extra levendig en natuurlijk overkomen en deze kan je bovendien dankzij de tweede papierlade aan de voorzijde direct op fotopapier afdrukken. Daarnaast kan iedereen in huis zonder enige moeite gebruik maken van deze Epson printer. Printen kan met een druk op de knop vanaf je smartphone, tablet en computer dankzij Apple Air Print, Google Cloud Print en Wi-Fi (direct). Belangrijkste kenmerken van deze Epson printer Beschikt over OCR, dit is software waarmee je gescande documenten doorzoekbaar kunt maken. Daarnaast stelt het je in staat om tekst na het scannen te bewerken in Word of Excel. Dankzij de vijfkleureninktset met toevoeging van foto zwart pigmentinkt print je al jouw foto's uit met extra diepe zwartwaarden waardoor deze nog levendiger en natuurlijker overkomen. Met automatisch dubbelzijdig afdrukken en verwisselbare inktcartridges per kleur bespaar je in onderhoudskosten. Twee papierladen aan de voorzijde met speciale lade voor foto's of het bedrukken van cd's/dvd's en een lade voor A4-papier. Rechtstreeks printen vanaf elk apparaat via Wi-Fi (direct), Apple Air Print, Google Cloud Print, USB, of draadloos met PictBridge compatible apparaten. Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Geschikte cartridges: Epson 202(XL) series De Epson Expression Premium XP-6100 is geschikt voor ReadyPrint; Epson’s automatische inkt bezorgservice. Met Readyprint geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan Epson zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Let op: Ready print is momenteel alleen beschikbaar in Nederland. Alle Epson printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer.Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig. Dit wil zeggen dat de meegeleverde setup cartridges na een kleinere hoeveelheid prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden. Op dat moment is je printer nog gevuld met inkt en kan je na het plaatsen van nieuwe cartridges weer printen.

Epson WorkForce WF-7840DTWF

€ 263,47

De Epson WorkForce WF-7840DTWF is de ultieme alles-in-één oplossing voor drukke kantoren die behoefte hebben aan een betrouwbare en hoogwaardige printer. Met deze multifunctionele printer kun je dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen, waardoor je tijd en geld bespaart. Met een hoge afdruksnelheid van 25 pagina's per minuut voor zowel zwart-wit als kleur, kun je snel grote hoeveelheden documenten afdrukken zonder lang te hoeven wachten. Dankzij de automatische documentinvoer (ADF) kun je tot 50 pagina's tegelijk scannen, kopiëren of faxen, waardoor je je tijd efficiënt kunt besteden aan andere belangrijke taken. De Epson WorkForce WF-7840DTWF beschikt ook over Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit, waardoor je eenvoudig kunt afdrukken vanaf meerdere apparaten, waaronder smartphones en tablets. Het grote 10,9 cm touchscreen display maakt het gemakkelijk om de printer te bedienen en je kunt zelfs afdrukken vanaf een USB-stick zonder dat je een computer nodig hebt. De printer maakt gebruik van vier afzonderlijke inktcartridges, waardoor je alleen de kleur hoeft te vervangen die op is. Dit bespaart geld en vermindert afval. Bovendien zorgt de PrecisionCore-technologie voor scherpe, heldere tekst en afbeeldingen die bestand zijn tegen vervagen en vlekken. Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Geschikte cartridges: Epson 405 series De Epson WorkForce Pro WF-7840DTWF is geschikt voor ReadyPrint, Epson’s automatische inkt bezorgservice. Er is niets vervelender dan een lege inktcartridge wanneer er net een belangrijke opdracht voor school of werk afgedrukt moet worden. Epson schiet te hulp met ReadyPrint, de flexibele printservice voor consumenten. Met ReadyPrint wordt nieuwe inkt automatisch aan huis geleverd voordat de inkt opraakt en bespaar je tot wel 90% op je printkosten! Je hoeft er zelfs niet voor thuis te blijven, want de handige verpakkingen passen gewoon in de brievenbus. Kies simpelweg het plan dat het beste bij je past en geniet van de printvrijheid van ReadyPrint. ReadyPrint Flex is al vanaf € 0,99 per maand beschikbaar. Alle Epson printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer.Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig. Dit wil zeggen dat de meegeleverde setup cartridges na een kleinere hoeveelheid prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden. Op dat moment is je printer nog gevuld met inkt en kan je na het plaatsen van nieuwe cartridges weer printen.

Epson printer keuzehulp

Wil je graag weten welke Epson printer het beste past bij jouw persoonlijke voorkeur? Met onze printer keuzehulp ontdek je snel eenvoudig wat voor een soort, type en model printer je het beste kunt kopen. Aan de hand van een aantal korte vragen kunnen we direct een overzicht tonen van de printers die voldoen aan jouw wensen. Zo weet je zeker dat je altijd een printer koopt die beschikt over de juiste eigenschappen!

Ons assortiment Epson printers

Epson Expression Premium XP-6100 - All-in-One Printer

€ 178,95

Met de nieuwe Epson Expression Premium XP-6100 all-in-one printer kan het hele gezin draadloos, vanaf elk apparaat de allermooiste foto's afdrukken. De Epson XP-6100 beschikt namelijk over een vijfkleureninktset, in tegenstelling tot vele andere printers in dit prijssegment die werken met vier kleuren. De extra toevoeging is een zwart pigmentinktset waardoor foto's extra levendig en natuurlijk overkomen en deze kan je bovendien dankzij de tweede papierlade aan de voorzijde direct op fotopapier afdrukken. Daarnaast kan iedereen in huis zonder enige moeite gebruik maken van deze Epson printer. Printen kan met een druk op de knop vanaf je smartphone, tablet en computer dankzij Apple Air Print, Google Cloud Print en Wi-Fi (direct). Belangrijkste kenmerken van deze Epson printer Beschikt over OCR, dit is software waarmee je gescande documenten doorzoekbaar kunt maken. Daarnaast stelt het je in staat om tekst na het scannen te bewerken in Word of Excel. Dankzij de vijfkleureninktset met toevoeging van foto zwart pigmentinkt print je al jouw foto's uit met extra diepe zwartwaarden waardoor deze nog levendiger en natuurlijker overkomen. Met automatisch dubbelzijdig afdrukken en verwisselbare inktcartridges per kleur bespaar je in onderhoudskosten. Twee papierladen aan de voorzijde met speciale lade voor foto's of het bedrukken van cd's/dvd's en een lade voor A4-papier. Rechtstreeks printen vanaf elk apparaat via Wi-Fi (direct), Apple Air Print, Google Cloud Print, USB, of draadloos met PictBridge compatible apparaten. Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Geschikte cartridges: Epson 202(XL) series De Epson Expression Premium XP-6100 is geschikt voor ReadyPrint; Epson’s automatische inkt bezorgservice. Met Readyprint geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan Epson zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Let op: Ready print is momenteel alleen beschikbaar in Nederland. Alle Epson printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer.Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig. Dit wil zeggen dat de meegeleverde setup cartridges na een kleinere hoeveelheid prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden. Op dat moment is je printer nog gevuld met inkt en kan je na het plaatsen van nieuwe cartridges weer printen.

Epson WorkForce WF-7310DTW

€ 178,95

Met de Epson WorkForce WF-7310DTW single function A3+ printer maak je snel, professionele afdrukken. Deze Epson printer heeft een dubbele papierlade, kan dubbelzijdig afdrukken en heeft verschillende opties voor draadloze verbindingen zoals WiFi Direct. Bovendien produceert de PrecisionCore-printkop prints van hoge kwaliteit, vergelijkbaar met die van een laserprinter. Verhoog je productiviteitDit efficiënte, betrouwbare en snelle model biedt dubbelzijdig afdrukken op A3 en printsnelheden van 25 ppm in zwart en 12 ppm in kleur. Dankzij het eenvoudig te gebruiken lcd-scherm van 6,1 cm is de printer gemakkelijk te bedienen. Beperk je uitgaven Verlaag je kosten aanzienlijk met de betaalbare vervangende inkten die afzonderlijk worden geleverd, zodat je alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen. Cartridges zijn verkrijgbaar in standaard, XL en XXL en bieden waar voor je geld, met een maximaal rendement van 2200 pagina's. Flexibele draadloze oplossingen Je kan overal op kantoor afdrukken via Wi-Fi-connectiviteit of Wi-Fi Direct gebruiken om vanaf compatibele draadloze apparaten te printen zonder een Wi-Fi-netwerk. Bovendien is het mogelijk om met de Smart Panel-app van Epson je printer te bedienen vanaf je apparaat en zo documenten afdrukken, de voortgang bewaken en problemen oplossen. Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Geschikte cartridges: Epson 405 series De Epson WorkForce WF-7310DTW is geschikt voor ReadyPrint, Epson’s automatische inkt bezorgservice. Er is niets vervelender dan een lege inktcartridge wanneer er net een belangrijke opdracht voor school of werk afgedrukt moet worden. Epson schiet te hulp met ReadyPrint, de flexibele printservice voor consumenten. Met ReadyPrint wordt nieuwe inkt automatisch aan huis geleverd voordat de inkt opraakt en bespaar je tot wel 90% op je printkosten! Je hoeft er zelfs niet voor thuis te blijven, want de handige verpakkingen passen gewoon in de brievenbus. Kies simpelweg het plan dat het beste bij je past en geniet van de printvrijheid van ReadyPrint. ReadyPrint Flex is al vanaf € 0,99 per maand beschikbaar. Alle Epson printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer.Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig. Dit wil zeggen dat de meegeleverde setup cartridges na een kleinere hoeveelheid prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden. Op dat moment is je printer nog gevuld met inkt en kan je na het plaatsen van nieuwe cartridges weer printen.

Epson Expression Home XP-3200

€ 69,95

De Epson Expression Home XP-3200 is een compacte all-in-one printer die ideaal is voor thuisgebruik. Met deze printer kun je snel hoogwaardige afdrukken maken en draadloos printen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Hieronder staan de voordelen van deze printer op een rijtje. Snel en hoogwaardig afdrukken De Epson XP-3200 heeft een hoge afdruksnelheid van 10 pagina's per minuut en een resolutie van 5760 x 1440 dpi, waardoor je scherpe en heldere afdrukken van hoge kwaliteit krijgt. Of je nu documenten, foto's of creatieve projecten wilt afdrukken, deze printer kan het allemaal aan. Draadloos printen vanaf je smartphone of tablet Dankzij de Wi-Fi-connectiviteit en de Epson Connect-app kun je draadloos printen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Met de app kun je gemakkelijk afdrukken vanuit de cloud of vanaf je sociale media accounts. Kostenbesparend en milieuvriendelijk Met de automatische duplexfunctie kun je papier besparen en tijd besparen door dubbelzijdig af te drukken. Dit is niet alleen handig, maar ook kostenbesparend en milieuvriendelijk. Eenvoudig te gebruiken en stijlvol design Het 3,7 cm kleurendisplay en de intuïtieve interface maken het gemakkelijk om te navigeren en de printer te gebruiken. Het stijlvolle en compacte ontwerp zorgt ervoor dat de XP-3200 perfect past op elk bureau. Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Geschikte cartridges: Epson 604 series De Epson Expression Home XP-3200 is geschikt voor ReadyPrint, Epson’s automatische inkt bezorgservice. Er is niets vervelender dan een lege inktcartridge wanneer er net een belangrijke opdracht voor school of werk afgedrukt moet worden. Epson schiet te hulp met ReadyPrint, de flexibele printservice voor consumenten. Met ReadyPrint wordt nieuwe inkt automatisch aan huis geleverd voordat de inkt opraakt en bespaar je tot wel 90% op je printkosten! Je hoeft er zelfs niet voor thuis te blijven, want de handige verpakkingen passen gewoon in de brievenbus. Kies simpelweg het plan dat het beste bij je past en geniet van de printvrijheid van ReadyPrint. ReadyPrint Flex is al vanaf € 0,99 per maand beschikbaar. Alle Epson printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer.Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig. Dit wil zeggen dat de meegeleverde setup cartridges na een kleinere hoeveelheid prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden. Op dat moment is je printer nog gevuld met inkt en kan je na het plaatsen van nieuwe cartridges weer printen.

Epson WorkForce WF-7840DTWF

€ 263,47

De Epson WorkForce WF-7840DTWF is de ultieme alles-in-één oplossing voor drukke kantoren die behoefte hebben aan een betrouwbare en hoogwaardige printer. Met deze multifunctionele printer kun je dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen, waardoor je tijd en geld bespaart. Met een hoge afdruksnelheid van 25 pagina's per minuut voor zowel zwart-wit als kleur, kun je snel grote hoeveelheden documenten afdrukken zonder lang te hoeven wachten. Dankzij de automatische documentinvoer (ADF) kun je tot 50 pagina's tegelijk scannen, kopiëren of faxen, waardoor je je tijd efficiënt kunt besteden aan andere belangrijke taken. De Epson WorkForce WF-7840DTWF beschikt ook over Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit, waardoor je eenvoudig kunt afdrukken vanaf meerdere apparaten, waaronder smartphones en tablets. Het grote 10,9 cm touchscreen display maakt het gemakkelijk om de printer te bedienen en je kunt zelfs afdrukken vanaf een USB-stick zonder dat je een computer nodig hebt. De printer maakt gebruik van vier afzonderlijke inktcartridges, waardoor je alleen de kleur hoeft te vervangen die op is. Dit bespaart geld en vermindert afval. Bovendien zorgt de PrecisionCore-technologie voor scherpe, heldere tekst en afbeeldingen die bestand zijn tegen vervagen en vlekken. Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Geschikte cartridges: Epson 405 series De Epson WorkForce Pro WF-7840DTWF is geschikt voor ReadyPrint, Epson’s automatische inkt bezorgservice. Er is niets vervelender dan een lege inktcartridge wanneer er net een belangrijke opdracht voor school of werk afgedrukt moet worden. Epson schiet te hulp met ReadyPrint, de flexibele printservice voor consumenten. Met ReadyPrint wordt nieuwe inkt automatisch aan huis geleverd voordat de inkt opraakt en bespaar je tot wel 90% op je printkosten! Je hoeft er zelfs niet voor thuis te blijven, want de handige verpakkingen passen gewoon in de brievenbus. Kies simpelweg het plan dat het beste bij je past en geniet van de printvrijheid van ReadyPrint. ReadyPrint Flex is al vanaf € 0,99 per maand beschikbaar. Alle Epson printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer.Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig. Dit wil zeggen dat de meegeleverde setup cartridges na een kleinere hoeveelheid prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden. Op dat moment is je printer nog gevuld met inkt en kan je na het plaatsen van nieuwe cartridges weer printen.