Ben je op zoek naar een goedkope printer? Keuze genoeg! Er zijn veel verschillende soorten printers te koop in verschillende prijsklassen, dus ook goedkope printers. Er is altijd wel een model beschikbaar dat past binnen jouw budget. Maar, goedkoop kan ook duurkoop zijn. Schaf niet zomaar een goedkope printer aan, de kans bestaat namelijk dat de printkwaliteit slecht is of de inkt duur is. Uiteindelijk is je goedkope printer dan niet meer zo goedkoop… Voorkom teleurstelling! Gebruik onze tips en aanbevelingen zodat je zeker weet dat je een goede goedkope printer koopt.

Wat de beste goedkope printer voor jou is, dat is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wil je echt de goedkoopste printer, houd er dan rekening mee dat de printer alleen over basisfunctionaliteiten zal beschikken. Misschien is dit voldoende, maar het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een goedkope printer die beschikt over extra functionaliteiten. Voordat je een goedkope printer koopt is het dus belangrijk om te weten wat je wensen zijn. Om te achterhalen wat je wensen zijn kun je jezelf een aantal vragen stellen. Heb je genoeg aan een goedkope zwart-wit printer of zoek je een model waarmee je ook in kleur kunt afdrukken? Wil je graag draadloos kunnen printen? Kies dan voor een goedkope Wi-Fi printer. Vind je het belangrijk dat je naast printen ook kunt scannen en kopiëren? In dat geval is een goedkope all in one printer voor jou de beste keuze. Misschien heb je helemaal geen specifieke wensen of weet je nog niet waar je naar op zoek bent. In dat geval kun je een kijkje nemen tussen onze top 4 goedkope printers.

De beste goedkope printers

Bekijk assortiment
Wanneer je een nieuwe printer wilt kopen heb je de keuze uit enorm veel soorten, modellen en merken. Maar hoe weet je nu welke printer je het beste kunt kopen? Je kunt natuurlijk simpelweg de goedkoopste printer kiezen, maar vaak is dit niet de beste keuze. Met een beetje pech koop je een printer die snel kapot gaat, slechte printkwaliteit levert of hele dure inkt cartridges nodig heeft. Om zulke problemen te voorkomen kun je beter iets meer aandacht besteden aan het maken van de juiste keuze, zodat je zeker weet dat je een goede goedkope printer koopt. Heb je geen verstand van printers of geen tijd om de verschillende modellen te vergelijken? Neem dan een kijkje tussen onze top 4 goedkope printers. Op basis van verschillende criteria hebben we een selectie gemaakt van de beste goedkope printers.

Tips voor het kopen van een goedkope printer

Sta je op het punt om een nieuwe printer te kopen en wil je niet teveel uitgeven? Dan is het belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt. Om je te helpen zetten we onze tips voor het kopen van een goedkope printer op een rijtje.

Kies niet simpelweg de goedkoopste printer, maar kijk ook naar de functionaliteiten van de verschillende printers. Een klein prijsverschil kan een groot verschil in functies maken.

Goedkoop is duurkoop… Dit geldt lang niet altijd, maar als je er zomaar één koopt wordt de kans wel groter. Tip: bekijk de reviews voor informatie over de printer- en printkwaliteit.

Zoek vooraf uit welke cartridges de printer nodig heeft. Koop je een goedkope printer die dure cartridges gebruikt, dan is het op langere termijn geen goedkope printer meer!

Wees voorzichtig met printers van onbekende merken. Mocht je hier toch voor kiezen, zorg dan dat je goed op de hoogte bent van de garantietermijn en -voorwaarden.

Het kan zijn dat je online een mooie aanbieding ziet van een goedkope printer. Maar, let op: lijkt het te mooi (goedkoop) om waar te zijn, dan is dit vaak ook het geval.