Wifi laserprinter kopen

Wifi laserprinter kopen? Wij helpen je bij het maken van een keuze. Met onze tips, informatie & keuzehulp ontdek je snel en eenvoudig welke printers voldoen aan jouw eisen. Zo weet je zeker dat je de wifi laserprinter koopt die het beste bij je past!

Informatie over de beste laserprinters met wifi

Lees hier onze informatie over de beste wifi laserprinters.

Ben jij op zoek naar een laserprinter met wifi? Wij hebben alle informatie over deze printers voor je verzameld, zodat je precies weet waar je op moet letten als je een wifi laser printer koopt. Met een wifi printer stuur je gemakkelijk draadloos printopdrachten van je laptop, desktop, telefoon of tablet naar de telefoon. Je sluit de printer aan op je wifi-netwerk en hoeft vervolgens geen gebruik meer te maken van een usb-kabel. Dit betekent dat je de printer overal kunt plaatsen waar je wilt. Ook heb je nog steeds de optie om de printopdracht wél via een kabel te versturen. Met een wifi laser printer heb je dus meerdere opties.

Laserprinters met wifi maken geen gebruik van inkt, maar toner om een afdruk te maken. Toner is voordeliger dan inkt, maar is minder goed in het maken van kleurafdrukken. De aanschafprijs is hoger dan inkjet printers, maar de afdruksnelheid ligt wel weer een stuk hoger. Belangrijke afwegingen dus! Sta vooral ook stil bij waarvoor en hoe vaak je de printer wilt gaan gebruiken. Wil je bijvoorbeeld ook kunnen kopiëren en scannen? En is een zwart-wit printer voldoende of wil je ook in kleur kunnen printen? Om je op weg te helpen hebben wij een handige keuzehulp ontwikkeld.

De beste wifi laserprinters

Er zijn tal van wifi laserprinters beschikbaar. Dit kan het best onoverzichtelijk maken. Daarom hebben wij onderzocht welke printers met kop en schouders boven de rest uitsteken. Deze selectie van de beste wifi laserprinters hebben wij gemaakt op basis van verschillende factoren zoals de belangrijkste functionaliteiten, de beste printresultaten en de prijs-kwaliteitverhouding.

Lexmark MC3326adwe

€ 299,-

De Lexmark MC3326adwe verhoogt jouw productiviteit, je print namelijk met 24 pagina's per minuut. Deze all-in-one kleuren laserprinter helpt bij elke printtaak die nodig is, zelfs faxen. Je bent nog efficiënter met de automatische documentinvoer (ADF). Je legt tot 50 vellen in de invoerlade en de printer kopieert automatisch. Met de MC3326adwe print je via wifi niet alleen vanaf een pc of laptop, ook vanaf jouw smartphone of tablet. Start de Lexmark app op en print direct documenten uit. En print je even niet? Dan gaat de printer automatisch in slaapstand, dankzij de energiebesparende modus.

HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw - All-in-One Kleurenlaserprinter

€ 349,-

De M283fdw van HP is ideaal voor zakelijk gebruik. De printer kan onder andere dubbelzijdig afdrukken, heeft automatische documentinvoer en naast printen, kopieren en scannen is ook faxen mogelijk. Daarnaast maakt het apparaat gebruik van 2 invoerlades met een capaciteit van 250 vel zodat het papier minder vaak hoeft te worden aangevuld en er efficienter kan worden gewerkt. Dankzij het grote kleuren LCD-scherm is deze laserprinter gemakkelijk te bedienen. Verder is draadloos afdrukken via de cloud mogelijk. Kenmerken van de MFP M283fdw: Deze printer... ✔ ... bevat OCR. Dit is software waarmee je gescande documenten doorzoekbaar kunt maken. Daarnaast stelt het je in staat om tekst na het scannen te bewerken in Word of Excel.✔ ... heeft een automatische documentinvoer (ADF).✔ ... kan automatisch dubbelzijdig printen. ✔ ... geeft de mogelijkheid om gebruik te maken van Apple Airprint en Cloudprinting.

HP LaserJet Pro M118dw

€ 129,-

Deze HP LaserJet Pro M118dw is een zwart-wit laserprinter, geschikt voor een klein tot middelgroot kantoor. De printer is dankzij de hoge printsnelheid - 28 pagina's per minuut - en hoge papiercapaciteit - 250 vellen - geschikt voor grote afdrukhoeveelheden. En door automatisch dubbelzijdig printen hoef je de pagina's niet één voor één om te slaan. Laserprinters maken gebruik van toner, wat voordeliger is én minder vaak vervanging vereist dan inktcartridges. Je kunt eenvoudig draadloos printen vanaf je pc, smartphone of tablet met Wi-Fi direct, Google Cloud Print of Apple Airprint.

Lexmark MC3224adwe

€ 249,-

Deze Lexmark printer is een all-in-one kleuren laserprinter, met scan- en faxfunctie. Met een afdruksnelheid van 22 pagina's per minuut. heeft deze printer ook een automatische documentinvoer, ook wel ADF genoemd. Je voert een stapel papier in en de printer scant of kopieert de vellen achter elkaar. De MC3224adwe kan dubbelzijdig afdrukken, waardoor je papier bespaart. En omdat deze printer draadloos is, print je gemakkelijk via je wifi netwerk met je smartphone, tablet, pc en laptop of print zonder tussenkomst van een router.

Wifi laserprinter keuzehulp

Weet je nog niet zeker welke wifi printer het beste bij jou past? Met onze keuzehulp kom je er snel en eenvoudig achter. Aan de hand van een aantal vragen stellen wij een selectie printers voor je samen. Ben je op zoek naar een printer voor zakelijke doeleinden? Ook dan kan onze handige keuzehulp je helpen.