Canon wifi printer kopen

Canon wifi printer kopen? Wij helpen je bij het maken van een keuze. Met onze tips, informatie & keuzehulp ontdek je snel en eenvoudig welke printers voldoen aan jouw eisen. Zo weet je zeker dat je de Canon printer wifi koopt die het beste bij je past!

Informatie over de beste Canon wifi printers

Met een Canon wifi printer in huis of op kantoor stuur je eenvoudig een printopdracht van je smartphone, tablet of laptop naar je Canon printer. En dat allemaal vanaf je luie stoel! Je hebt namelijk geen kabel nodig tussen het device waarmee je de printopdracht verzending en de printer zelf.

Met de wifi printers van Canon kun je gemakkelijk draadloos verbinden, maar ook printen met meerdere apparaten. En dan is er nog de Canon PRINT-app, beschikbaar voor iOS en Android. Met deze app kun je in korte tijd tot wel 10 printers instellen en registeren én deze delen met meerdere gebruikers. Dankzij de eenvoudige draadloze connectiviteit kan iedereen met een PIXMA-printer dus documenten en foto’s vanaf een smartphone printen. Maar ook zonder een app te downloaden kun je eenvoudig wireless printen vanaf je smartphone of tablet. Dit dankzij de ondersteuning voor Apple AirPrint en Mopria voor Android en Windows 10 Mobile.

Wifi printers van Canon zijn overigens uitgerust met extra functionaliteiten. Zo kun je met de Smartphone Capture and Copy-functie moeiteloos documenten scannen met de camera van je smartphone.Canon biedt ook de zogenaamde Message in Print-app aan, een creatieve manier om foto’s met gepersonaliseerde verrassingsberichten te delen. Je kunt ook onzichtbare informatie of gegevens in het geprinte bericht verwerken, zoals video’s, muziek of tekst. Verder is het met Canon wifi printers mogelijk om te printen vanuit populairs. Zo print je je favoriete verhalen van social media, zoals Instagram en Facebook, rechtsreeks vanaf het printerscherm met PIXMA Cloud Link.

De beste Canon wifi printer

Ben je van plan om een Canon printer met wifi te kopen? Dan geniet je al snel van vele voordelen. Het merk maakt namelijk gebruik van geavanceerde technologieën en heeft een app voor draadloos printen. Zo wordt printen wel erg makkelijk. Overigens is Canon een vertrouwd merk. Als je kiest voor een printer van dit merk weet je dus zeker dat je een goede aankoop doet. Als je op zoek bent naar een wifi printer, is het je vast wel opgevallen dat het aanbod erg uitgebreid is. Het is dan ook niet moeilijk om door de bomen het bos te verliezen. Met een Canon wifi printer ben je in ieder geval verzekerd voor een goede aankoop. Maar zelfs dan kan het nog lastig zijn om een printer te kiezen die ook echt aansluit bij jou behoeften. Om je op weg te helpen hebben wij onderzocht welke wifi printers van Canon het beste zijn. Hierbij hebben we gekeken naar recente reviews, de gebruikservaring en natuurlijk de prijs-kwaliteitverhouding.

Canon PIXMA TS5150 - All-in-One Printer / Zwart

€ 61,41

De Canon PIXMA TS5150-serie is een betaalbare, connected All-in-One printer voor thuis. Je print, kopieert en scant eenvoudig wireless vanaf de computer, tablet of smartphone. Deze stijlvolle en compacte printer is ideaal voor het hele gezin. Zowel de jongste als de oudste van het gezin kunnen eenvoudig de mooiste foto’s en scherpe documenten printen. Belangrijkste kenmerken van de Canon PIXMA TS5150Deze printer... ... kan automatisch dubbelzijdig afdrukken.... heeft een dubbele papierinvoer voor fotopapier en normaal papier.Verbind de printer met je telefoon, computer of tablet via WiFi of Bluetooth. Super eenvoudige bediening! Via het kantelbare kleurenscherm van 6.2 cm bedien je de printer met een paar kliks. Ervaar de vrijheid van printen via social media en scannen naar cloudopslagdiensten met PIXMA Cloud Link via de Canon PRINT-app. Op zoek naar een printer met meer mogelijkheden? Bekijk de PIXMA TS6250. Print meer! Onafhankelijke tests hebben uitgewezen dat printers van Canon meer pagina’s printen met de meegeleverde inkten, dan vergelijkbare concurrerende modellen! Met de TS5150-serie print je tot maar liefst 120 pagina’s meer! Kijk voor meer informatie en de disclaimer op: canon.nl/printmeer In de verpakking• All-In-One printer – Canon PIXMA TS5150 zwart • Plaatsing inktcartridges• Netsnoer • Installatie cd-rom • Handleiding Goed om te weten ● Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd. ● Gebruik originele Canon inktcartridges voor het beste printresultaat.● Print meer voor minder met XL-Cartridges van Canon. Tot 50% goedkoper per pagina, dus ideaal voor als je veel print. ● Hulp nodig met het installeren van de printer? Klik hier!● Lukt het niet om de printer te verbinden met WiFi? Klik hier!

Canon PIXMA TS8350 BK

€ 162,-

Dit krijg je erbij: 6x Starter-cartridges, 1x netsnoer, 1x installatie CD-ROM (CD alleen voor Windows), 1 x handleiding   2

Canon PIXMA MG3650S - All-in-One Printer / Zwart

€ 58,46

Met de Canon PIXMA MG3650 All-in-One printer print je eenvoudig en snel draadloos via je laptop, desktop, smartphone of tablet. Op zoek naar een printer met meer mogelijkheden? Bekijk de PIXMA TS5150. Eigenschappen van de Canon PIXMA MG3650 Maak verbinding, print, kopieer en scan zoals jij dat wilt met deze All-in-One met Wi-Fi, die snel hoogwaardige prints zonder witrand produceert. Print en scan moeiteloos met smartapparaten en de PRINT-app van Canon; geen internetverbinding nodig dankzij de ingebouwde Access Point-modus. Ervaar de creatieve vrijheid van printen en scannen via de cloud dankzij PIXMA Cloud Link. Print meer pagina's voor je geld met de optionele XL-inktcartridges en automatisch dubbelzijdig printen. Maak de leukste persoonlijke wenskaarten, kalenders en nog veel meer met Easy-PhotoPrint+. Maakt gebruik van twee cartridges: zwart en kleur De Canon PIXMA MG3650 heeft geen bedieningsschermInhoud van de verpakking● All-in-One printer – PIXMA MG3650● Installatie-cartridges (20% gevuld met inkt)● Netsnoer● Installatie cd-rom● Handleidingen en andere documentenGoed om te weten● Een usb printerkabel is niet inbegrepen● Gebruik originele Canon inktcartridges voor het beste printresultaat● Print meer voor minder met XL-Cartridges van Canon. Tot 50% goedkoper per pagina, dus ideaal voor als je veel print. ● Hulp nodig met het installeren van de printer? Klik hier!● Lukt het niet om de printer te verbinden met WiFi? Klik hier!