Brother wifi printer kopen

Brother wifi printer kopen? Wij helpen je bij het maken van een keuze. Met onze tips, informatie & keuzehulp ontdek je snel en eenvoudig welke printers voldoen aan jouw eisen. Zo weet je zeker dat je de Brother printer koopt die het beste bij je past!

Informatie over de beste Brother Wifi printers

Lees hier onze informatie over de beste Brother Wifi printers.

Ben je op zoek naar een nieuwe Brother printer voor thuis of op kantoor? Dan is een Brother printer met wifi een goede keuze! Zowel voor thuisgebruik als voor zakelijke doeleinden biedt Brother printers met wifi van hoge kwaliteit. Voordat je kunt bepalen welke printer het best bij jou past, is het handig om bij een aantal zaken stil te staan. Waarvoor wil je de printer gebruiken? Wil je een printer die ook kan scannen, faxen en kopiëren of voldoet een single function printer? Hoe vaak ga je de printer gebruiken? En hoeveel geld wil je maximaal aan het apparaat kwijt zijn? Om je te helpen bij je informatie hebben we alle informatie over Borther printers met wifi verzameld.

Wat uiteindelijke de beste Brother printer wifi voor jou is, is afhankelijk van verschillende factoren. Ben je benieuwd welke Brother wifi printers aansluiten op jouw wensen en behoeften? We hebben een keuzehulp ontwikkeld waarmee je snel en eenvoudig inzicht krijgt in printers die het beste bij jou passen. Het is dus niet langer nodig om zelf onderzoek te doen en modellen te vergelijken; dat doen wij voor je! Aan de hand van verschillende vragen tonen we direct een overzicht van de voor jou geselecteerde printers. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen dit printers zijn voor thuisgebruik, zakelijke printers of fotoprinters.

De beste Brother wifi Printer

Brother is gespecialiseerd in het maken van printers voor op kantoor. Met een zakelijke printer van Brother maak je met meerdere gebruikers draadloos verbinding met de printer. De Brother wifi printers zijn geschikt voor meerdere printopdrachten tegelijkertijd, zodat je ten alle tijden gemakkelijk print. Daarnaast verkoopt Brother ook printers voor het printen van documenten en foto’s thuis. Brother heeft dus voor elke toepassing wel een model dat aansluit bij uw behoeften. Wij hebben de beste Brother wifi printers voor je op een rijtje gezet.

Brother MFC-L2710DW

€ 168,27

De veelzijdige MFC-L2710DW is speciaal ontworpen voor drukke huishoudens en kleine kantoren waar veelzijdige print, scan en kopie mogelijkheden nodig zijn. Met deze eenvoudig te installeren printer maak je professionele afdrukken en print je gemakkelijk via de draadloze verbinding direct vanaf je laptop, smartphone of tablet. De MFC-L2710DW heeft een ADF (Auto Document Feeder), waarmee tot 50 pagina's automatisch gescannd of gekopieerd kan worden.Belangrijkste kenmerken van de Brother MFC-L2710DW Afdruksnelheid tot 30 ppm LCD scherm 2 regels van 16 tekens Netwerkklaar (bekabeld en draadloos), USB 2.0 Hi-speed iPrint&Scan, Wi-Fi Direct, Airprint, Mopria™ Print Service, Android Print Service Plugin ADF voor 50 vellen (Automatic Document Feeder) Scan naar bestand, afbeelding, e-mail, OCR en microsoft sharepointGoed om te weten• Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd. • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software.

Brother MFC-J6930DW

€ 349,-

De Brother MFC-J6930DW is vanwege zijn betrouwbaarheid en superieure afdrukprestaties perfect geschikt voor gebruik binnen een veeleisende kantooromgeving. Beheer documenten effectief met dubbelzijdig afdrukken en scannen tot A3-formaat via de dubbelzijdige automatische documentinvoer. Met 2 papierladen van 250 vel en een universele papierinvoer van 100 vel is deze all-in-one zeer flexibel inzetbaar en tevens uitstekend voorbereid op het probleemloos printen van speciale papiersoorten en enveloppen. Individuele cartridgesDe individuele inktcartridges hebben als voordeel dat je alleen de kleuren die daadwerkelijk leeg zijn hoeft te vervangen. Dankzij de optionele hoge capaciteit inktcartridges van 3.000 pagina’s zwart-wit en 1.500 pagina's in kleur, kan er fors bespaard worden op de printkosten. De hoge printsnelheden zorgen ervoor dat de eerste pagina al na slechts 6 seconden wordt afgedrukt, zodat je nooit lang hoeft te wachten en jouw tijd kunt besteden aan belangrijke werkzaamheden. Belangrijkste kenmerken van de Brother MFC-J6930DW Automatisch dubbelzijdig printen tot A3 formaat LCD kleuren touchscreen 9.3 cm USB 2.0 Hi-speed, Netwerkklaar (bekabeld en draadloos) 2 Papierladen (2x 250 vel) tot A3 Wi-Fi Direct, AirPrint, iPrint&Scan, Mopria™ Print Service, Android Print Service Plugin Scan naar e-mail, beeld, OCR, bestand, e-mail server, netwerk map, cloud, FTP, SharePoint of USBInhoud van de verpakking• Brother MFC-J6930DW printer• Installatie-cartridges (20% gevuld met inkt)Goed om te weten• Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd.

Brother DCP-L2530DW - All-in-One Zwart-witlaserprinter

€ 146,90

De betaalbare en veelzijdige DCP-L2530DW is speciaal ontwikkeld voor huishoudens en kleine kantoren. Ondanks het compacte design heeft deze all-in-one printer zeer veel functionaliteiten, zoals een draadloze netwerkverbinding en hoge printsnelheden. Via de Wi-Fi verbinding print u eenvoudig documenten vanaf uw laptop, smartphone of tabletDe printer is eenvoudig op het netwerk te installeren via de meegeleverde software, zodat u binnen enkele minuten kunt printen. Bij gebruik van de optionele hoge capaciteit tonercartridges bespaart u veel geld en de grote papierlade van 250 vel zorgt heeft als voordeel dat u niet steeds het papier hoeft bij te vullen. Functies gericht op de toekomstDe DCP-L2530DW kan eenvoudig binnen enkele minuten op het netwerk geïnstalleerd worden. U profiteert meteen van hoge printsnelheden tot 30 pagina's per minuut, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw afdruk. Via de draadloze netwerkverbinding kunt u printen van en scannen naar uw smartphone of tablet.Zeer laag geluidsniveauBrother bewijst dat een stille printer niet per definitie langzamer is. Alle compacte zwartwitlasermodellen hebben tijdens het printen een zeer laag geluidsniveau van minder dan 50dB. Dit maakt deze printers ideaal geschikt om te plaatsen op een bureau, zodat er geprint kan worden zonder dat u wordt gestoord bij uw werkzaamheden.Eigenschappen van de Brother DCP-L2530DW druksnelheid tot 30 ppm LCD scherm 2 regels van 16 tekens Netwerkklaar (draadloos), USB 2.0 Hi-speed iPrint&Scan, Wi-Fi Direct, Airprint, Mopria™ Print Service, Android Print Service Plugin Papierlade voor 250 vel, Handmatige papierinvoer voor 1 vel Scan naar bestand, afbeelding, e-mail, OCR en microsoft sharepointGoed om te weten- Een usb printerkabel is niet inbegrepenStandaard meegeleverd- Gebruikershandleiding

Brother HL-L2350DW - Draadloze Laserprinter

€ 130,93

De HL-L2350DW is stil, snel, compact en speciaal ontworpen voor thuis of kleine kantoren. Het compacte design zorgt ervoor dat deze zwart/wit printer past op plekken waar weinig ruimte beschikbaar is. Dankzij de hoge printsnelheden hoeft u nooit lang te wachten op uw afdruk en het lage geluidsniveau zorgt ervoor dat u niet onnodig wordt gestoord tijdens uw werkzaamheden. De grote papierlade heeft als voordeel dat u niet steeds papier hoeft aan te vullen.

Brother wifi printer keuzehulp

Wil je graag weten welk soort en model printer het beste past bij jouw wensen en persoonlijke voorkeuren? Je ontdekt het snel en eenvoudig met onze printer keuzehulp. Aan de hand van een aantal vragen kunnen we een overzicht tonen van de beste printers voor jou. De keuzehulp is ook te gebruiken wanneer je op zoek bent naar een kantoorprinter.