All in one printer met wifi?

All in one printer met wifi kopen? Wij helpen je bij het maken van een keuze. Met onze tips, informatie & keuzehulp ontdek je snel en eenvoudig all in one wifi printers voldoen aan jouw eisen en wensen. Zo weet je zeker dat je de inkjet printer koopt die het beste bij je past!

Alles over all in one printers met wifi

Een wifi printer laat je eenvoudig afdrukken maken zonder gebruik van onhandige printerkabels. Met een all in one printer met wifi kun je naast draadloos printen, ook draadloos kopiëren en scannen. Het is dus niet nodig om meerdere apparaten aan te schaffen. En dat scheelt een hoop ruimte. Daarmee is een all-in one printer met wifi een handige en makkelijke totaaloplossing! Maar voordat je een definitieve keuze maakt, is het handig om stil te staan bij het soort all in one printer; ben je op zoek naar een wifi laserprinter of een wifi inkjet printer? Een inkjet model is over het algemeen de beste allround optie voor thuisgebruik, een laserprinter is vaak aan te raden voor zakelijke doeleinden.

Het assortiment all in one printers is erg groot, ook als je al hebt besloten of je voor een laser- of inkjet printer kiest, kan de definitieve keuze erg lastig zijn. Daarom hebben wij alle informatie over all in one wifi printers voor je verzameld. Ook hebben we een handige keuzehulp voor je verzameld waarmee je snel en eenvoudig inzicht krijgt in de all in one printers die het beste aansluiten bij jopuw wensen en eisen. Zo hoef jij niet langer onderzoek te doen naar de verschillende all in one printers of verschillende modellen en merken vergelijken. Op deze manier kun je een hoop tijd en moeite besparen.

De beste wifi printers all in one

Wil je een nieuwe all in one printer met wifi kopen, maar weet je nog niet exact welk model? Laat je inspireren door onze top 4. Tijdens onze all in one wifi printer test hebben we gekeken welke modellen beschikken over de belangrijkste functies, de beste printresultaten leveren én een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Op basis hiervan hebben we de top 4 all in one wifi printers samengesteld.

HP DeskJet 2724

€ 54,19

Alle basisfuncties, nu gebruiksvriendelijker. Print, scan en kopieer alledaagse documenten en profiteer van het gemak van wifi.[1] Eenvoudige installatie met de HP Smart-app betekent dat je vanaf elk apparaat kunt werken.[2] Laat inkt bezorgen met HP Instant Ink en bespaar op je inktkosten.[3,4,5]

HP ENVY 6022

€ 79,99

Voor iedereen in het gezin. Voor elk apparaat. Print, scan en kopieer alledaagse documenten, schoolwerk, foto's en meer. Installatie en verbinding op elk apparaat en zelfherstellende Wi-Fi™.Laat inkt bezorgen voor een veel lagere prijs met HP Instant Ink.

HP ENVY Pro 6432

€ 99,99

De HP ENVY Pro 6432 is een all-in-one inkjetprinter met wifi. Deze multifunctionele printer kan afdrukken, kopiëren, scannen en faxen. Mobiel printen wordt ondersteund, wat betekent dat u via de HP Smart-app, Apple AirPrint of Mopria printopdrachten kunt verzenden naar deze printer. Gebruik daarvoor simpelweg uw smartphone, tablet of laptop. De afdruksnelheid is 10 pagina's per minuut en de invoercapaciteit is 100 vel. Duplex (automatisch dubbelzijdig afdrukken) en ADF (automatische documentinvoer) is standaard en de printer is eenvoudig te bedienen met het bedieningsscherm. 

Epson EcoTank ET-2721

€ 219,-

Printen zonder cartridges Met EcoTank-printers kunt u langer afdrukken voordat de inkt bijgevuld moet worden. De inkttanks met extra hoge capaciteit maken het gebruik van inktpatronen volledig overbodig. Deze printers worden standaard geleverd met het equivalent van gemiddeld maar liefst 88 cartridges.1Verlaag inktkosten aanzienlijkMet deze voordelige printer kunt u gemiddeld 90% op de kosten van inkt besparen1. Met één set inkt kunt u het indrukwekkende aantal van 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 pagina's in kleur afdrukken2.Speciaal ontwikkeld voor gebruiksgemakEcoTank is compacter en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. De tanks aan de voorzijde zijn ontwikkeld om zonder knoeien bij te vullen en de flessen zijn zo ontworpen dat alleen de juiste inkttank kan worden gevuld met de juiste kleur. Dankzij het inktniveauscherm aan de voorzijde kunt u eenvoudig zien wanneer de tank moet worden bijgevuld.Printen vanaf elke locatieMet EcoTank is het eenvoudig om af te drukken vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops. Met Wi-Fi en Wi-Fi Direct kunt u documenten verzenden om af te drukken vanaf smart devices met behulp van de Epson iPrint3 app. Via Epson Email Print kunt u bestanden zelfs vanaf vrijwel overal ter wereld naar de printer sturen3.Gemoedsrust Dankzij de Micro Piezo-printkop biedt de EcoTank een betrouwbare afdrukoplossing, die wordt ondersteund door een garantie van een jaar.

Multifunctionele printer

All in one printer of multifunctionele printer?

All-in-one printers worden ook wel multifunctionele printers genoemd. Een logische naam, want de printer heeft meerdere functies, waaronder in ieder geval kopiëren en scannen. De verschillende namen zorgen soms voor verwarring omdat het de indruk wekt dat een multifunctionele printer anders is dan een all-in-one printer. Dit is echter niet het geval; beide namen geven printers aan die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Niet elke all in one printer is een kleurenprinter, let hier goed op tijdens je aankoop.

Kenmerken van een all in one wifi printer

Een all-in-one printer is dus multifunctioneel inzetbaar. Maar wat kun je er precies mee doen? Kan de exacte functie van elk model verschillen? Geen enkele printer is namelijk hetzelfde! Kies je voor een all-in-one printer, dan mag je er vanuit gaan dat je deze in ieder geval kunt gebruiken voor printen, kopiëren en scannen. Hoewel de naam – alles-in-één – misschien doet vermoeden, is de mogelijkheid om te faxen geen standaardfunctie van een all in one printer. Als u op zoek bent naar een printer met deze functie, is het belangrijk om dit te controleren voordat je de printer aanschaft. Niet elke all-in-one printer heeft veel functies. Afdrukken in kleur, draadloos verzenden van afdruktaken en afdrukken op A3-formaat zijn geen standaardfuncties.

Goedkope all in one wifi printer

Aangezien multifunctionele wifi printers meerdere functies hebben, zou je kunnen denken dat dit een aanzienlijke investering is in vergelijking met gewone wifi printers. Goed nieuws; dit hoeft niet zo te zijn! All in one wifi printers zijn er in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Zelfs als je niet veel geld heeft, kun je een all in one printer met wifi kopen. Als je een goedkope all in one printer wilt kopen, bedenk dan dat deze naast de standaardfunctie niet veel andere functies heeft. Zoek je een printer met een specifieke functie, controleer dan altijd of de betreffende printer deze functie heeft. Heb je geen speciale wensen? Is het standaard model met wifi voldoende om aan uw wensen te voldoen? Dan is een goedkope wifi printer een goede keuze!